Je bekijkt nu Wat zijn de bekendste modewinkels in Parijs?

Wat zijn de bekendste modewinkels in Parijs?

Wat zijn de bekendste modewinkels in Parijs?

 Parijs is écht de stad van de mode. Hierdoor vind je in Parijs veel populaire kledingwinkels. In Parijs zijn de meeste luxe merken gevestigd. De luxe kledingwinkels trekken veel toeristen aan. Dit zijn meestal ‘rijke’ mensen die veel geld te besteden hebben.

Ook vind je er mensen die alleen gaan kijken. Toeristen kijken over het algemeen overal naar.

Louis Vuitton-winkel Parijs

De winkel van Louis Vuitton, in Parijs, is wellicht de bekendste winkel van dit modemerk. Deze winkels is gevestigd in de mooiste, langste en duurste laan in Parijs. De vesteging bevindt zich aan de avenue des Champs-Élysées in Parijs. Om precies te zien, op de 101, avenue des Champs-Élysées75008 Parijs – Frankrijk.

Voor veel mensen die deze luxe-winkelstraat bezoeken, is de Louis Vuitton winkel, het hoogte punt. Veel toeristen zijn ‘gek’ op dit merk, en willen maar al te graag naar binnen.

Aan de laan waar de Louis Vuitton winkel zit, zijn alleen de allerduurste merken gevestigd. Logisch! De huurprijs ie enorm hoog. Je betaalt tienduizenden euro’s per m2, per jaar. Waarom? Omdat dit de populairste en bekendste mode-straat van Parijs is.

Cartier-winkel Parijs

Catier is een luxe-merk dat is opgericht in 1847. Cartier staat vooral bekend om hun ‘brillen’, maar met de jaren, zijn ook de andere producten populair geworden. Veel beroemheden lopen in dit ‘dure’ merk rond. Want goedkoop is het zeker niet. Voor armbanden betaal je wel 1000 euro. Dat is niet niks, voor de normale mens tenminste.

Beroemde en rijke mensen zijn gek op dit merk. De tassen en brillen vliegen de deur uit. Ook in Nederland vind je verschillende winkels van dit merk.

De winkel in Parijs is misschien wel de mooiste winkel. De winkel is gevestigd aan 154 Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, Frankrijk. Aan deze laan zijn de meest luxe-modewinkels gevestigd. Deze winkel is gevestigd in een karakteristiek-pand.

Alle panden aan deze laan zijn karakteristiek. De panden zijn al eeuwen oud. Jaarlijks trekt deze laan miljoenen toeristen.

Dior-winkel Parijs

Dior is een kledingmerk dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Veel artiesten dragen dit hippe kledingmerk. Wil je een product van Dior shoppen in Parijs? Dat is zeker mogelijk! Dior heeft namelijk meerdere winkels in Parijs. Hierdoor heb je keuze waar je naartoe gaat. Wil je naar de mooiste winkel van Dior? Dan kun je gaan naar de Av. des Champs-Élysées, 75008 Paris, Frankrijk.

Deze winkel is gevestigd aan de populair-laan Av. des Champs-Élysées. Hier vind je ook winkels van Louis Vuitton, Chanel en Cartier.

De winkel van Dior aan de Av. des Champs-Élysées heeft een luxe uitstraling. Voor de deur vind je een portier. Logish! De producten van dit merk zijn erg duur, daarom zijn de product diefstalgevoelig.

Wil je naar een Dior-winkel in Parijs? Dan kunne wij je deze vestiging zeker aanraden!

Chanel-winkel Parijs

Chanel is misschien wel hét merk voor tassen. Alle vrouwen zijn gek op deze populaire en peperdure tassen. Want duur, dat zijn de tassen van dit merk. Voor sommige tassen betaal je wel 5000 euro. Goedkoop is anders! Chanel heeft meerdere winkels in Parijs. De mooiste winkel? Is de winkel aan de Av. des Champs-Élysées.

Deze winkel zit in dezelfde straat als de winkels van Louis Vuitton, Cartier en Dior. Het pand straalt luxe uit en is maarliefst 1000 m2 groot. Dus, dames, ben je opzoek naar een Chanel-tas? Dan kun je deze zeker kopen in Parijs.

Deze winkel in Parijs is gevestigd aan de 154 avenue des Champs Elysées

75008 Paris.

Conclusie: welke winkel aan de avenue des Champs-Élysées is het bezoeken waard?

Ga je naar Parijs? Dan is het bezoeken van deze winkelstraat zeker de moeite waard. Wil je wat kopen? Dan zul je flink de portemonnee moeten trekken. Aan deze laan vind je alleen de allerduurste merken. Veel vrouwen dromen ervan om hier te shoppen. Welke winkels je moet bezoeken? Dat ligt aan jezelf. Het is maar net waar je van houdt!

Stephanie

Als je mij vraagt wat mijn favoriete vakantieland is, is het antwoord zonder twijfel Frankrijk. Ik heb al veel vakanties in Frankrijk doorgebracht, maar heb nog altijd veel te ontdekken. Lees je mee op dit blog over mijn favoriete plekjes?

Geef een reactie