Minder toeristische plekjes in Frankrijk

  • Bericht gepubliceerd op:10 juli 2022
  • Berichtcategorie:Vakantie
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ben jij op zoek naar mooie, maar minder toeristische plekjes voor een vakantie in Frankrijk? Lees dan snel verder voor de beste tips.

Creuse

Dit departement ligt in het midden van Frankrijk in Nouvelle-Aquitaine en heeft zijn naam ontleend aan de rivier de Creuse. Het gebied is nog niet zo toeristisch, maar is supermooi met veel natuur en idyllische dorpjes. De hoofdstad van Creuse is Guéret

Aveyron

Als je ’s avonds graag naar de sterren kijkt, moet je in Aveyron zijn. Hier is de donkerste driehoek van Frankrijk en dat zorgt voor prachtige sterrenhemels.

De Aveyron is net als de Creuse een rivier en ligt in het zuidwesten van Frankrijk. Het is echt een bestemming voor natuurliefhebbers met kalkplateaus, canyons, valleien, bergen en meren. De Lot-vallei is bijvoorbeeld een hele mooie bestemming voor een vakantie naar één van de minder toeristische plekjes in Frankrijk.

Stephanie

Als je mij vraagt wat mijn favoriete vakantieland is, is het antwoord zonder twijfel Frankrijk. Ik heb al veel vakanties in Frankrijk doorgebracht, maar heb nog altijd veel te ontdekken. Lees je mee op dit blog over mijn favoriete plekjes?

Geef een reactie