Je bekijkt nu Populaire hotels in Parijs

Populaire hotels in Parijs

Populaire hotels in Parijs

Parijs, de stad van de liefde. In en rondom Parijs vind je, verschillende hotels. Naar welke hotel je het best kunt gaan? Dan vertellen we in dit blog-bericht.

Hotel Moderniste

Hotel Modernsite is één van de populairste hotels in Parijs. Het moderne hotel ligt dicht bij het centrum. De inrichting van het hotel is helemaal van deze tijd. Wil je een citytrip maken met je geliefde? Dan is dit hotel zeker aan te raden! Dit hotel ligt in de wijk Convention.

Dit is een moderne en dure wijk. Veel gebouwen stammen uit de 15e eeuw. Hierdoor straalt de wijk veel luxe uit. Je kunt een mooi stuk wandelen in deze week. Er is namelijk veel groen te vinden.

In deze buurt komt rijkdom en de stad Parijs samen. Dit hotel is het perfecte vertrekpunt voor een dagje Parijs.

De prijs van een overnachting in dit hotel? Dit is afhankelijk van de periode wanneer je gaat. Ga je in de zomervakantie? Dan moet je de hoofdprijs betalen. Ga je in het laagseizoen? Dan ben je een stuk goedkoper uit.

Is de vakantie niet gebonden aan een datum? Dan kun je het best in het laagseizoen gaan. Je bent dan een stuk goedkoper uit.

 

Hotel Malta

Is de locatie voor jou belangrijk? En wil je naar Parijs? Dan kun je kiezen voor Hotel Malta. Hotel Malta is een 4-sterren hotel vlak bij het centrum van Parijs.

Dit hotel beschikt over 64 kamers. Wil je hier met je geliefde op vakantie? Dan kan dit de juiste locatie zijn! Wil je met z’n drieën op vakantie? Voor 70 euro per nacht, kan er een extra bed in de kamer geplaatst worden.

Hierdoor hoef je geen extra kamer te boeken, dat bespaart weer geld.

In het hele hotel is Gratis wifi, de receptie is 24 uur opeen en er staan een welkoms-pakket klaar. Op elke kamer vind je een waterkoker. Neem je een luxe-kamer? Dan vind je hier een koffiezetapparaat. Je kunt hier zelf koffiezetten. Ideaal!

Dit hotel is één van de oudste hotels in Parijs. Het pand heeft een historische uitstraling.

Er zijn verschillende hotelkamers beschikbaar. De ene is luxer dan de ander. Hierdoor is er ook een verschil in prijs.

Wil je de meest luxe hotelkamer? Dan betaal je hier minimaal 382 euro per nacht voor. Wil je naar dit hotel in het hoogseizoen? Dan ben je nog een stuk duurder uit. Wat je voor 382 euro krijg? Dat ga ik jullie nu vertellen.

Voor dit geld krijg je een kamer van 35m2. De hotelkamer bevat twee slaapkamers. De ene slaapkamer bevat een tweepersoonsbed, de ander bevat een éénpersoonsbed. Deze kamer wordt ook wel de ‘familiekamer’ genoemd.

Ga je alleen naar Parijs? En ben je snel tevreden? Dan kun je kiezen voor de ‘Standaard kamer’. De kamer is geschikt voor één persoon.  De kamer is 15m2 groot, er is gratis wifi en je ontvangt een welkoms-pakket.

Hotel 34B – Astotel

Ben je niet opzoek naar een 5-sterren hotel? Ben je snel tevreden? En is ‘locatie’ voor jou het allerbelangrijkst? Dan kun je een bezoek brengen aan ‘HOTEL 34 B’. Dit hotel staat vlak bij het centrum van Parijs.

In het hele hotel is gratis Wifi. In elke kamer vind je een toilet en een tv.

Het hotel heeft 128 kamers. Er zijn verschillende kamers waaruit je kunt kiezen. Ga je alleen op vakantie? Dan bieden ze een kamer aan speciaal voor jou.

Deze kamer is geschikt voor één persoon. Het gaat om de ‘standaard eenpersoonskamer’.  De kamer beschikt over een tweepersoonsbed, ook is er een badkamer. In deze badkamer vind je een douche of een bad. Wat altijd in de kamers zit? Dat is een toilet! Wel zo fijn!

De éénpersoonskamer kost minimaal 100 per nacht. Ga je in het hoogseizoen? Dan ben je een stuk meer geld kwijt.

Ben je met z’n tweeën?

Dan kun je kiezen voor de ‘standaard dubbele kamer’. Deze kamer is geschikt voor tweepersonen. In deze kamer vind je één tweepersoonsbed. De afmetingen van dit bed zijn 160×200. Elke kamer bevat een badkamer.

Deze kamer is 16m2 groot. Heb je last van claustrofobie? Dan is deze kamer niks voor jou. De kamer is geschikt voor mensen die Parijs willen zien.

De kosten van deze kamer, zijn minimaal 111 euro per nacht.

 

Wil je met 4-personen naar Parijs? Dan kun je de ‘familiekamer’ boeken. Deze kamer is geschikt voor 4 personen. In deze kamer vind je één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Hierdoor is deze kamer perfect geschikt voor gezinnen.

Deze kamers zijn beschikbaar op de bovenste verdieping van het hotel. Je zit dan op 5 hoog en kijkt uit over Parijs. Deze kamer bevat ook een minibar en een koffiezet apparaat. Wat deze kamer kost? Minimaal 222 euro per nacht.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is misschien wel dé vakantiebestemmingen in Parijs. Zeker voor gezinnen met kinderen. Laten we eerlijk zijn, elke kind wil graag naar Disneyland Parijs. Ga je op vakantie naar Disneyland Parijs? Dan kun je een hotelkamer boeken. Je zit dan in het ‘échte’ hotel van Disneyland.

Slaap je in het Hotel? Dan kun je gratis parkeren en heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark.

 

Disneyland staat niet alleen bekent om het attractiepark, maar ook om de shows die dagelijks gegeven worden.

In het Disneyhotel zijn verschillende kamers beschikbaar. De kosten? 120 tot 450 euro, per persoon per nacht. Mensen die niet naar dit park gaan, vinden dit vaak te duur. Wil je hier graag naartoe? Dan kun je het best een combinatiedeal maken. Hierdoor neem je meerdere diensten af, waardoor je korting krijgt.

 

Conclusie – wat kost een hotel in het centrum van Parijs?

Een hotelkamer in het centrum van Parijs is zeker niet goedkoop. Je betaalt zeker 100 euro per nacht. Deze bedragen gelden in het laagseizoen. Ga je in het hoogseizoen naar Parijs? Dan kun je zo 300 per nacht betalen.

Voor dit geldt zit je zeker niet een heel luxe hotel. Wil je in het hoogseizoen naar Disneyland? Dan betaal je tot wel 500 euro per persoon per nacht.

Stephanie

Als je mij vraagt wat mijn favoriete vakantieland is, is het antwoord zonder twijfel Frankrijk. Ik heb al veel vakanties in Frankrijk doorgebracht, maar heb nog altijd veel te ontdekken. Lees je mee op dit blog over mijn favoriete plekjes?

Geef een reactie